Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
0  0,00

Scheepsmotoren

Technisch bedrijf Bakker IJlst kan alle merken scheepsmotoren leveren. Wij ontzorgen u volledig met de professionele inbouw van uw nieuwe scheepsmotor. Ons personeel is uitstekend geschoold en we gebruiken de modernste technieken en gereedschappen om de motor op de allerbeste manier in uw schip te plaatsen. Door onze meer dan 100 jaar ervaring in techniek, onze moderne werkplaats en onze kennis van draai- en freeswerk zorgen wij voor een resonantiearme plaatsing van uw nieuwe motor. U krijgt een installatie waar u nog decennia lang plezier van gaat beleven.

Scheepsschroef, schroefas en lagers

Gedurende het inbouwen van een nieuwe scheepsmotor is het van groot belang dat de scheepsschroef wordt geoptimaliseerd door deze te verstellen of te vervangen. Daarnaast is het aanpassen of vervangen van de schroefas of de lagers van de schroefas iets wat goed bekeken moet worden. Dit doen wij altijd in goed overleg. We kunnen deze werkzaamheden zelf in onze eigen werkplaats verrichten.

Reparatie of vervanging

Voor het repareren of vervangen van uw huidige scheepsmotor bent u bij Technisch Bedrijf Bakker IJlst aan het juiste adres. Deze werkzaamheden kunnen in een kort tijdsbestek plaats vinden door de materialen en mogelijkheden welke we in huis hebben. We zijn officieel dealer van de merken Solé, Thornycroft, Vetus, Perkins en Lombardini.

En niet geheel onbelangrijk, wij kunnen uw scheepsmotor, keerkoppeling, hydraulische installatie, voortstuwingsinstallatie en elektrische systemen ook periodiek onderhouden. Neem gerust contact op, we helpen u graag en denken graag met u mee!

0
    0
    Je winkelmandje
      Calculate Shipping