Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Boegschroeven en hekschroeven

Technisch Bedrijf Bakker IJlst is gespecialiseerd in het inbouwen van boegschroeven en hekschroeven in zowel polyester als stalen schepen. We hebben veel ervaring op dit gebied en leveren meerdere merken en types schroeven zodat we aan alle wensen van onze klanten kunnen voldoen. We leveren onder andere de merken Vetus, Cupa, Max Power, Thrust EMS en Side Power.

Waarom boegschroeven en hekschroeven?

De boegschroef en hekschroef zijn hulpmiddelen die u kunt gebruiken bij het manoeuvreren; met deze schroeven kunt u een stuwstraal naar bakboord of stuurboord creëren. Het roer werkt uitsluitend zolang er water langs het roerblad stroomt; zodra het schip weinig snelheid heeft kunt u met de boeg- en hekschroef het schip naar de goede kant manoeuvreren. Deze hulpmiddelen zijn ideaal tijdens het wegvaren en afmeren en tijdens het passeren van sluizen. Zelfs minder ervaren schippers kunnen feilloos het schip afmeren.

Werkplaats

Ons bedrijf bevindt zich in het centrum van IJlst. Direct aan de doorgaande vaarroute tussen Bolsward, Heeg en Sneek. Met een ruim aantal eigen ligplaatsen, ook voor grotere schepen. We hebben een kraan met een capaciteit van 15 ton waarmee we uw schip uit het water kunnen tillen om werkzaamheden aan uw hekschroef of boegschroef te verrichten.

Reparatie van uw hekschroef of boegschroef

U kunt uw nieuwe hek- of boegschroef bij ons kopen, maar we kunnen uw huidige hekschroef of boegschroef ook repareren. Dit werk verrichten wij in onze eigen werkplaats en wordt door onze eigen specialisten verzorgd. We kunnen bronzen schroefbladen rechten en richten, voorzien van meer spoed en we kunnen hoeken uit een blad en scheuren lassen. Na het slijpen, balanceren en polijsten is uw bootschroef weer als nieuw.

Informatie

Wilt u meer weten over ons assortiment boeg- en hekschroeven? Neem gerust contact met ons op. We adviseren en helpen u graag!

0
    0
    Je winkelmandje
      Calculate Shipping