Wij gebruiken cookies

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Draai- en Freestechniek

We beschikken over een krachtig en uitgebreid machinepark om alle gewenste metaalbewerking zelf, in onze eigen werkplaats, uit te kunnen voeren. Als een specifiek onderdeel niet meer verkrijgbaar is, kunnen we dit zelf maken. Omdat alles in eigen huis, door onze eigen medewerkers wordt verzorgd, kunnen onze reparatietijden in het algemeen kort blijven.

Eigen roer- en schroefas installaties

In onze werkplaats hebben wij de beschikking over een moderne, krachtige CNC draaibank. Een CNC draaibank wordt door een computer aangestuurd waardoor er heel nauwkeurig en met kleine marges gewerkt kan worden. Dit type draaibank is ideaal voor het maken van uitstekend gebalanceerde schroef- en roerassen. Dit kunnen wij dan ook in eigen huis verzorgen. We maken schroefassen en kokers voor zowel vet- als watergesmeerde voortstuwingsinstallaties. We kunnen diverse uitvoeringen met bijvoorbeeld lasdubbeling of flenzen, glands of watergesmeerde lagers maken welke precies passen in bestaande situaties op schepen of conform tekening.

Draai- en freestechnieken

We zijn gespecialiseerd in draai- en freestechnieken, net als in laswerk en plaatbewerking. Ook in combinatie met profielen zoals buizen en kokers waardoor we de meeste producten zelf kunnen produceren. In vele soorten materiaal. We leveren altijd maatwerk en kunnen zowel één exemplaar van een onderdeel maken of kleine series. We zijn één van de weinige specialisten in het repareren van scheepsschroeven, ook het frezen of brootsen van bijvoorbeeld spiebanen wordt door ons zelf verzorgd.

Informatie

Kunnen wij u op het gebied van metaalbewerking of draai- en freestechnieken ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op, ook voor niet-scheepsbouwgerelateerde onderdelen. We adviseren en helpen u graag!

0
    0
    Je winkelmandje
      Calculate Shipping